PEUTERVOETBAL / MINI SOCCER

Voetballen begint bij iedereen uit plezier voor het spel.

Voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar bieden wij peuter en kleutervoetbal; Voor een peuter is bewegen heel belangrijk. Ten eerste hebben peuters plezier in spelen en bewegen. Beweging heeft ook grote invloed op de totale ontwikkeling van een peuter. Lichamelijk, sociaal, emotioneel en verstandelijk.

Het is dus belangrijk om een peuter veel te laten bewegen, spelen en ontdekken. Zowel binnen als buiten. Bewegen heeft een positieve invloed op het tegengaan van overgewicht en bewegingsachterstand.

Voor (jonge) kinderen is spelenderwijs bewegen dus heel belangrijk. Met name voor de totale ontwikkeling van het jonge kind. Bij peutervoetbal ontwikkelen wij op een speelse manier de motorische vaardigheden (kracht, snelheid, lenigheid en coördinatie). Dit alles gaat gepaard met de basis:’ plezier’.

 

DE KOSTEN

Kleding
Kledingpakket wordt door ons verzorgd; shirt, broekje, sokken en een trainingsjack. 

Lespakket
Er kunnen pakketten van 10 lessen, 15 lessen of voor het hele seizoen worden genomen. Betaling in termijnen is mogelijk. Leden van CTO 70 betalen een gereduceerd tarief. Via jeugdsportfonds.nl kan er eventueel subsidie worden verleend.

INSCHRIJVEN

Wil je inschrijven vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op