KERNWAARDEN

Plezier; Bij Raysem Soccer kom je niet voetbal trainen maar voetbal beleven.
Voetballen begint bij iedereen uit plezier voor het spel. Plezier in voetbal is daarom de belangrijkste factor om uiteindelijk tot leren te komen. Doordat wij een gevarieerd programma aanbieden en veel werken met wisselende situaties binnen een vooraf bepaald thema willen wij plezier behouden voor iedere speler die bij ons traint.

Kwaliteit door creativiteit; Kracht van anders leren
Wij geloven in de kracht van het out-of-the-box denken door innovatieve, diverse trainingen aan te bieden die spelers in onvoorspelbare situaties brengt. Op deze manier proberen wij spelers uit hun comfortzone te krijgen waardoor er geleerd wordt.

Leren door variëren; Herhaling door variatie
Herhaling is essentieel in het aanleren van nieuwe (voetbal)bewegingen, echter wordt dit vaak eentonig aangeboden. Wij streven ernaar om zo veel mogelijk variatie in de oefenstof aan te bieden door elementen aan te passen waardoor de oefening verandert maar de beweging alsnog aangeleerd wordt.

Toegankelijk; Samen zorg dragen voor kwaliteit
Met het geven van informatiebijeenkomsten willen wij ouders/verzorgers meenemen in het opleidingsproces van hun kind. Ook staan we open voor vragen of feedback over de aangeboden trainingen.

INSCHRIJVEN

Wil je inschrijven vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op